Najnovšie recenzie zo sekcie Nosítka na deti
- jednoducho.perfektny
- Je trosku náchylny na vselijaké zmolky co j vidno.na ciernej farbe
Tula je tula, niet co dodat :-)
- pohodlný, nastaviteľný, jednoduchý dizajn, cenovo dostupný, kvalitný, ergonomický, bez novorodeneckej vložky, rastúci s dieťaťom,...
Skúšali sme ho len raz, pol hodinku prechádzky. Spokojnosť.
Len drobcovi dosť svietilo slnko. Treba si vypomôcť plienkou.
- Lahucky, vzdusny pre dieta aj dospeleho.
- Bocnice ma taktiez z mesh materialu, takze dieta sa vetra lepsie nez v inych modeloch Deuter kid comfort.
- Moznost dokupit vankusik a striesku.
- Trochu blbe zapinanie dietata, ktore je utopene pre bruchom. Lepsie to maju vyriesene nosice Osprey Poco...
velmi dobry produkt, nelutujem kupe, dnes sme s nim boli v rakusku :-)
- Vyborny material, lahko nastavitelny a pouzitelny nosic
- Vysoka cena
Super nosic
- Velmi pohodlny mei tai
Je to velmi pohodlny mei tai a som velmi spokojna aj s kvalitou spracovania. Ta latka je carovna.
- kvalita
- trochu neforemná pre novorodencov napriek tomu že má novorodeneckú vložku
ok, i keď trochu drahá
- splnil účel
- neviem
splnil účel, odporúčam
- lahky
- skvele roznesie vahu, nezatazuje privelmi chrbat
- umoznuje mat volne ruky a zaroven dieta pri sebe
- pre dieta do 4 mesiacov treba dokupit novorodenecku vlozku
chceli sme v lete ist aj na nejake vylety a s malym babatkom je to niekedy tazsie tak sme sa rozhodli pre takuto moznost. Syncekovi sa velmi paci nosenie a krasne sa tam vyspinka. Urcite odporucam tym, ktori prave zvazuju jeho kupu.
- velký výber
- výhodne ceny
- kvalitný tovar
S tovarom,komunikáciu a kvalitou tovaru som veľmi spokojná.
- Veĺmi dobrá kvalita a cena. Farebna kbinacia je taka aku som ocakaval podla fotiek v eshope
- S nosičom som spokojná je nastaviteľný co mi vyhovuje pretože moja dcérka je malička a možem nastaviť rozmer medzi nožičkami . Veľké plus ze nemusím dokúpiť novorodenecku vložku pre druhé babo . Pohodlný vôbec mi nepadá z ramien ako predchádzajúci nosič kedže som chudá . Odporúčam
- Chyba mi tam vrecko na zips ako ke pri ergobaby originál to by som tam mat chcela ;)
Odporúčam som max spokojná
- Super, maminke aj babu sa paci
- Vynikajúce a pohodlné nosenie.
Vynikajúce a pohodlné nosenie, veľmi odporúčam všetkým.
- .
- .
Krasny, presne ako na obrazku.
- Perfektné spracovanie , pohodlný pre dieťa aj pre nosiča. Splnil očakávania na 100%.
Perfektná kvalita za rozumnú cenu.
Reakcia obchodu Adam Sport
dakujeme za vaše hodnotenie.
- Perfektné spracovanie. Nedozierne možnosti nastavenia správnej polohy nosiča na chrbte.
- V priestore pre rezervoár na vodu chýba pútko na zavesenie vodného vaku.
Kvalitný produkt, ktorý určite splnil všetky moje očakávania.
- Super lahky, mnozstvo odkladacieho priestoru. Vyborny produkt
Priestrany nosic pre dieta a lahky.
- Lahucky nosic, veľmi kvalitné prevedenie, pre nosica i dieta pohodlny, strieska velmi dobrá věc, plastenka tiez
- Trochu vyssia cena, ale za tu kvalitu to stojí
Reakcia obchodu Adam Sport
Dakujeme za Vaše objektívne konštruktívne hodnotenie uvedeného výrobku.
Zobrazujem 281 - 300 zo 436 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...22 Ďalšie »