Najnovšie recenzie zo sekcie Nosítka na deti
kvalitný a pevný nosič
- Ľahké
- Perfektné
- ľahké nastavenie
- príjemné nosenie
- možnosť využívať dlhodobo už od novorodenca bez použitia novorodeneckej vlozky
- farebná škála produktu
Nosič, sa po jeho nastavení, rýchlo nasadzuje. Nastavenie je pomocou priloženého manuálu a videí na YouTube rýchle a jednoduché. Materiál je príjemný na nosenie, netlačí, dobre drží - maximálne pohodlie pre bábätko a aj nosiaceho. Ako plus je opierka hlavičky pre bábätko a možnosť nosenia novorodenca bez novorodeneckej vložky :)
Prakticky, funkcny nosic
- Veľa úložného priestoru
- Široká škála nastavenia
- Žiadna
- Ľahká a pevná konštrukcia.
- Veľa možností prispôsobenia
- Veľa malých úložných priestorov
- Strieška sa ľahko uchycuje a chráni nie len proti slnku ale aj vetru
- Zrkadielko je milý bonus
- V podstate doživotná záruka Osprey
- Hlavné ramená ktoré držia ruksak poskladaný sa ťažšie uchycujú
- Čakal som že výstelka ramien bude mäkšia (po 2h ma už začal omínať)
Celkovo som z nosiča nadšený. Malému je v ňom dostatočne pohodlne aby si na túre pospal. Vkladanie, vyberanie aj prispôsobenie miesta pre dieťa idú jednoducho. Konštrukcia na mňa pôsobí pevno a stojí stabilne na zemi. Bavia ma nakadejaké malé vychytávky - klipsne na pridržanie detských popruhov kým vkladáte dieťa, zrkadielko, úložné priestory kam človek siahne...
Mali sme ho zatiaľ na túre len raz a to, že ma boleli ramená, pripisujem skôr zlému nastaveniu alebo nezvyknutosti na tento typ záťaže než batohu samotnému
Vyzerá kvalitne pohodlné a funkčné cena fajn
- Super, odporucam
Nosič prišiel v poriadku, sedí s ponukou na stránke, farba rovnaká ako na obrázku. Dá sa nastaviť. Ak neviete či bábo bude chcieť byť v nosiči tak toto je ideálny nosič na vyskúšanie a za tú cenu to naozaj stojí. Odporúčam.
Dobre spracovanie, vyborna akciova cena.
- Ľahký, kvalitný nosič
- Kvalita nosiča
- Úložný priestor
- Dobre možnosti nastavenia nosiča
Krásna modrá farba, príjemný materiál. Pomerne jednoduché nastavovanie, párkrát sme si to vyskúšali a už sme to vedeli.
- Nosic je ľahký
- Veľa úložného priestoru
- Váha dieťaťa sa dobre rozloží
- Pekný, praktický, super materiál. Malý vňom pri prvom vložení zaspal hneď do 5 minút, takže asi sa mu v ňom páči ☺️
- Vhodné pre mňa aj pre manžela
- Príjemný materiál
- Ľahké zapínanie
- Pohodlné
- Žiadne zatiaľ
Odporúčam od narodenia
- Pevny,praktický a dostatok ulozného priestoru.
- Super
- Lúpe sa farba z hliníkovej konštrukcie hneď po rozbalení, ale inak super.
Zobrazujem 1 - 20 zo 436 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...22 Ďalšie »